Geslaagde Pinkstervakantie activiteiten in Hotel Amersfoort-A1 in samenwerking met ABC Amersfoort.

8 juni 2020

Afgelopen week vonden er in Hotel Amersfoort-A1 diverse activiteiten plaats, de gezamenlijke ouder-kindactiviteiten van de ABC’s van Vathorst, Nieuwland en Kattenbroek en Van der Valk Vitaal waren super geslaagd!

Op dinsdag stonden er maar liefst 18 kinderen op de stoep om pizza’s te bakken in het nieuwe Life Cooking restaurant. Terwijl de kinderen hun best deden in de keuken, konden hun ouders in een rustige ruimte van het hotel even ongestoord werken, genietend van een kop koffie of thee. Na afloop smulden de ouders en kinderen samen van de zelfgemaakte pizza’s.

De tweede activiteit stond op donderdag gepland. Ondanks de bescheiden opkomst en de regen waren de activiteiten die Vitaal heeft georganiseerd een succes! De kinderen konden los gaan bij een pittige bootcamp les, georganiseerd door Fitnessclub Amersfoort. Hun moeders konden in de tussentijd volledig tot rust komen bij de workshop mindfulness, georganiseerd door MIO-Vitality.

Al met al een zeer geslaagde samenwerking tussen Van der Valk Vitaal, Van der Valk Hotel Amersfoort-A1, Gemeente Amersfoort en ABC Amersfoort. Binnenkort volgt er meer informatie over een eventueel zomerprogramma in dezelfde vorm.