Fysische vasculaire therapie

6 mei 2020

Geschreven door Sonja Kowalski - Capilares

Juist na een lange en intensieve behandeling in bijvoorbeeld een ziekenhuis zal het menselijk immuunsysteem zich moeten herstellen van de inspanningen die het heeft moeten doen om het de mens gezond te houden. Essentieel is dat het immuunsysteem zich zo snel mogelijk hersteld en klaar is het om eventuele andere bacteriële indringers buiten te houden .

Fysische vasculaire therapie ondersteunt en versnelt dit proces, maar niet alleen dit proces. Door een verbeterde vasomotie komen er meer voedingsstoffen en meer brandstoffen daar waar het lichaam het juist nodig heeft ; de bouwstenen van het menselijk lichaam ; onze cellen. Maar ook de afvalstoffen in het lichaam worden veel efficiënter afgevoerd, met als gevolg dat men zich fitter voelt, meer beweging / revalidatie/ therapie aan kan waarbij het proces van genezing sneller verloopt. Bij regelmatige toepassing van deze therapie verhoogt de efficiency van lichaamscellen en vermindert pijn.

De fysische vasculaire therapie ondersteunt het zelf genezend vermogen van het lichaam en bestaat uit een behandeling van maximaal 2 x 8 minuten per dag en zorgt ook proactief voor een betere algehele gezondheid. Bijzonder is het om te weten dat de resultaten bij ontstekenings - gerelateerde klachten (reuma, fybromyalgie) en bij bijvoorbeeld genezing van wondjes bij diabetes de resultaten uitzonderlijk goed zijn.