Preventieve massage

4 september 2019

Duurzame inzetbaarheid een prachtig begrip van deze tijd. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Uw inzetbaarheid wil de maatschappij graag zien. Verwachtingen om een goede werknemer te zijn voor uw baas, meedoen als ouder op de school bij uw kind, het huishouden vlekkeloos naast uw baan te laten verlopen, vrijwilliger zijn op een sportvereniging en ga zo maar door… Uw inzetbaarheid wordt vaak als vanzelf sprekend gezien. Toch is in deze tijd waarin alles in een razend tempo ontwikkelt de gevraagde inzetbaarheid weleens te veel. Het wordt tijd om dat bij uzelf onder ogen te zien. Onderzoek bij uzelf waar het blokkeert in de dagelijkse bezigheden.

Wanneer u bewust naar alle activiteiten gaat kijken waar u dagelijks/ wekelijks mee bezig bent, kunt u keuzes maken welke u blij maken en welke niet. Wanneer u alleen nog activiteiten doet welke u blij maken en u energie geven, dan bent u bezig met duurzame inzetbaarheid.

Duurzame inzetbaarheid helpt u om alles wat u doet, effectief, energiek en met plezier te doen.

Een massage kan u helpen met het proces van inzetbaarheid naar bewust duurzame inzetbaarheid te komen. Door het lichaam te ontspannen, maar ook de geest krijgt u ruimte in uw hoofd om uw eigen situatie onder ogen te zien. Het helpt u om keuzes te maken. Nee zeggen tegen een activiteit die u te veel energie kost, is JA zeggen voor uw lichaam.

Ook zin in een uur ontspanning?

We nodigen u uit om bewust te worden hoe uw lichaam aanvoelt door een massage te boeken bij Body-Life massage bij Van de Valk Vitaal Amersfoort. Ervaar zelf welke ontspanning een massage voor u kan geven.