Neem contact op
+31 344 88 10 00
Reserveren

Optimaliseer uw gezondheid.

6 november 2018

Doe de Perfect Health Check!

Hoe staat uw gezondheid er voor en hoe kunt u dit optimaliseren? Met de Perfect Health Check van Perfect Health wordt uw algemene gezondheid met een uitgebreid medisch gevalideerd bloedonderzoek getest. Aan de hand van dit onderzoek beoordeelt Perfect Health waardes (zoals cholesterol, suiker, stofwisseling, energiehouding, leverwaarde, ontstekingen, vitamine D, magnesium, calcium, etc) en benoemt hierbij eventuele gezondheidsrisico’s en verbeterpunten. Vervolgens vindt er een adviesgesprek plaats, waarin uw levensstijl geïnventariseerd wordt en u advies krijgt om uw gezondheid te optimaliseren.

Als speciale kerstactie wordt deze Perfect Health Check nu aangeboden voor €59,95 in plaats van €180,-. Dat scheelt in totaal meer dan €120,-!

De Perfect Health Check bestaat uit het volgende:

  • Een medisch bloedonderzoek, waarin de belangrijkste gezondheidsrisico's worden onderzocht. Normaal €180,- Nu voor slechts €59,95.
  • Telefonisch consult om aan de hand van de bloeduitslag de stand van uw gezondheid te bespreken inclusief advies over de juiste leefstijl- en voeding.
  • Eventueel: een voedingssupplementen programma op uw individuele behoefte samengesteld. Indien u hier gebruik van maakt, krijgt u een jaar lang 40% korting op de supplementen van Perfect Health.
  • Indien u gebruik maakt van het voedingssupplementen programma ontvangt u ook nog een kortingsvoucher voor een herhaal bloedonderzoek om te bepalen in hoeverre uw gezondheid is verbeterd. Meten is weten!

Maak alvast een afspraak.
Vermeld hierbij dat u gebruik wilt maken van de korting uit de adventskalender.