Neem contact op
+31 344 88 10 00
Reserveren

Personal coaching: werken aan uw persoonlijke ontwikkeling

Onze personal coachingtrajecten zijn er voor iedereen die zich (verder) wil ontwikkelen en meer regie over zijn of haar leven wil voeren.

Versterken van kracht

Wij geloven dat je je energie beter kunt steken in het versterken van kracht, dan in het bestrijden van kwetsbaarheden. Binnen onze trajecten ligt de nadruk dan ook op het positieve. Samen met uw coach gaat u op zoek naar manieren om grip op uw eigen handelen te krijgen en uw persoonlijke effectiviteit te vergroten. U krijgt inzicht in uw sterke en minder sterke kanten. Ook leert u de minder sterke kanten te accepteren en de sterke te vergroten. Zo worden er krachtbronnen aangeboord die altijd al in u zaten, maar nu gebruikt kunnen worden om uw doelen te bereiken.

Persoonlijke ontwikkeling

Ons intensieve traject van vijf sessies van een uur is geschikt voor mensen die urgent aan hun ontwikkeling willen werken, of vooral op zoek zijn naar inzicht. Ons uitgebreide traject van acht sessies van een uur, richt zich ook op deze aspecten, maar staat ook stil bij het ‘onderhouden’ van het geleerde. Op deze manier blijft de verandering ook in de toekomst bestaan. Vanzelfsprekend kunnen onze coachtrajecten helemaal worden aangepast aan uw specifieke wensen. Bijvoorbeeld door het traject te combineren met e-coaching, Stressjam of één van onze trainingen.

Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar info@vitalmindz.nl

Praktische info

Beschikbaarheid: maandag t/m vrijdag
Locatie: Van der Valk Vitaal te Tiel

Coachtraject van 5 sessies

Duur: 5 sessies á 1 uur
Prijs: €599,- (incl. btw)

Coachtraject van 8 sessies

Duur: 8 sessies á 1 uur
Prijs: €956,- (incl. btw)