Neem contact op
+31 344 88 10 00
Reserveren

Stressjam: Virtual Reality Braintraining

Stress is beroepsziekte nummer 1. Maar liefst 36% van al het verzuim wordt veroorzaakt door stressklachten. Zonde, want stress kan heel gezond zijn. Wanneer u er slim mee omgaat, maakt het u energieker, vitaler en mentaal sterker!

Positieve mind-set maakt gezonder

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat mensen die denken dat stress slecht voor de gezondheid is, meer klachten ervaren dan mensen die denken dat stress positief is. Deze laatste groep behoort tot de gezondste groep mensen in Nederland. Toeval? Nee. Uw mindset bepaalt of u er nadeel of juist voordeel van heeft. Stressjam is de eerste Virtual Reality-game ter wereld, waarin u uw eigen stresssysteem leert kennen en beïnvloeden.

Gamen met uw eigen stresssysteem

Zodra u de VR-bril opzet, word letterlijk ondergedompeld in een nieuwe wereld. Onder begeleiding van de VR-coach, voert u spannende opdrachten uit. We meten uw stresstoestand en de VR-wereld past zich steeds in real-time aan op uw toestand van dat moment. Om de opdrachten te doorstaan, moet u bewust uw stressniveau verlagen of juist verhogen. U speelt de game dus letterlijk met uw eigen stress!

Wat Stressjam voor uw organisatie kan betekenen

Stressjam is er voor iedereen die slimmer wil omgaan met stress. Dus ook voor organisaties die werken aan de vitaliteit van hun medewerkers. Wanneer zij een positieve mind-set ontwikkelen, zullen ze niet alleen energieker door het leven gaan, maar ook een stuk productiever op de werkvloer zijn.

Speciaal voor organisaties die hun medewerkers willen laten kennismaken met Stressjam, bieden wij een prikkelende demosessie voor groepen.

Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar info@vitalmindz.nl

Praktische info

Beschikbaarheid: maandag t/m vrijdag
Locatie: Van der Valk Vitaal te Tiel

Losse sessie
Duur: 1 uur
Prijs: €240,- (incl. btw)

Trainingsmodule van 4 sessies
Duur: 4 sessies á 1 uur
Prijs: €960,- (incl. btw)