Neem contact op
+31 344 88 10 00
Reserveren

E-coaching: werken aan uw persoonlijke ontwikkeling

De meerwaarde van e-coaching reikt verder dan het gemak van werken vanuit uw eigen omgeving, op een tijd dat het u uitkomt. Het brengt focus, reflectie, empowerment en zet u in beweging!

Op afstand, maar altijd dichtbij!

Bij e-coaching draait het om uw persoonlijke ontwikkeling. U brengt zelf het thema in dat u wilt bespreken. Vervolgens voert u 1 á 2 keer per week de dialoog met uw e-coach per e-mail. Door alles op te schrijven komt u los van de situatie. U heeft de tijd om dieper na te denken en te reflecteren op vragen en inzichten. Dit maakt dat u snel tot de kern van uw vraagstuk komt.

Ervaar de kracht van e-coaching

Een e-coachtraject beslaat 8 of 12 weken, waarin u intensief werkt aan uw persoonlijke ontwikkeling. Welk traject er bij u past, is afhankelijk van uw coachvraag en de tijd die u per week aan uw traject wilt besteden.

E-coachtraject van 8 weken

  • Krijg inzicht in uw huidige situatie en hoe u deze het liefst zou zien;
  • Doelen opstellen om uw ideale situatie te realiseren;
  • Onder begeleiding van uw e-coach actief aan de slag in uw dagelijkse leven met het realiseren van uw dromen. Hier vindt de verandering plaats!

E-coachtraject van 12 weken

  • Krijg inzicht in uw huidige situatie en hoe u deze het liefst zou zien;
  • Doelen opstellen om uw ideale situatie te realiseren;
  • Onder begeleiding van uw e-coach actief aan de slag in uw dagelijks leven met het realiseren van uw dromen. Hier vindt de verandering plaats!
  • Inzicht en acties in wat u nog nodig heeft, zodat de veranderingen niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst zijn.

Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar info@vitalmindz.nl

Praktische info

E-coachtraject van 8 weken

Prijs: €545,- (incl. btw)

E-coachtraject van 12 weken

Prijs: €790,- (incl. btw)