Neem contact op
+31 344 88 10 00
Reserveren

LTC Boost Training

Leven of geleefd worden?

Bent u op zoek naar meer balans in uw leven? Voelt het soms alsof u aan het overleven bent? Herkent u zichzelf in deze vragen? Dan is LTC Boost de training voor u. Een tweeënhalf daagse, intensieve training met bewezen effect en na afloop een steuntje in de rug van een coach.

Het hoofd denkt, het lijf weet

Uw lichaam is een grote bron van wijsheid en weet veel. Zie het als een kompas, dat u steeds weer richting geeft. Alleen, u moet er wel naar luisteren. En dat bent u niet altijd gewend; we willen veel analyseren en verklaren. Zo zit onze wereld in elkaar. In uw lichaam slaat u alles op. En waar het knelt geeft het lichaam
signalen af.

In de LTC Boost werken we met een unieke aanpak van mentale, fysieke en ervaringsoefeningen waardoor u diepgaand effect ervaart. U wordt begeleid door professionals die doorleven wat ze overdragen. In de training werkt u samen met een groep gelijk­gestemden actief aan uw vragen, wensen en behoeften. Met een mooie mix van theorie- en praktijkopdrachten krijgt u inzicht in uw gedrag, talenten, kwaliteiten, (on)mogelijkheden en de keuze die u hierin zelf heeft. Met een persoonlijk actieplan en de onder­steuning van een coach, legt u een stevige basis voor nieuwe ener­gie en verdere ontwikkeling. Versterk de relatie met uw lijf, leer de signalen herkennen en durf deze informatie te benutten.

Leerdoelen

Grenzen aangeven, signalen herkennen, ja en nee zeggen, anders leren kijken naar hetzelfde, verantwoordelijkheid nemen.

LTC Boost geeft u…

  • evenwicht tussen lichaam en geest
  • direct invloed op de situatie
  • een actieplan voor de toekomst
  • een steuntje in de rug van een coach

Doelgroep

Voor mensen die uit balans dreigen te raken. Bijvoorbeeld door hoge werkdruk, verstoorde werk-privé balans, oververmoeidheid, reorganisatie, conflicten e.d. U krijgt inzicht in eigen doen en laten en de invloed die u hier zelf op heeft.

Programma

Een aaneengesloten training van 2,5 dag met daaropvolgend twee coaching gesprekken. Deelname aan LTC Boost sluit u af met een persoonlijk actieplan.

Wetenschappelijk

Vanuit ruim 20 jaar ervaring en onderzoek weten wij dat mensontwikkeling via de gevoelservaring sterk werkt, vaak veel sterker dan het met het hoofd denken en weten. Een lichamelijk ervaring vergeet u namelijk niet meer en geeft motivatie om echt iets te veranderen. Onderzoek van de Rijks Universiteit Groningen toont dit aan.

Vergoeding via zorgverzekeraar

Een aantal zorgverzekeraars ondersteunen onze visie en aanpak op vitaliteit en innerlijke duurzaamheid.
Zij geven korting op de training.

Meer informatie vindt u op de website van LTC Training.

Praktische informatie

Locatie: Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren
De training is inclusief overnachting en maaltijden.
Prijs: €1.733,- excl. btw.

Reserveren kan via info@ltctraining.nl